Informace

Proč právě u nás?

Rekreační areál Jiskra se nachází v zalesněném údolí řeky Oslavy v překrásném koutě Vysočiny, asi 4 km od obce Náměšť nad Oslavou. Středisko je umístěno v CHKO Žďárské vrchy.

Rekreační areál se rozkládá na celkové ploše 24 000 metrů čtverečních a je plně vybaven k pořádání zotavovacích akcí, táborů. Areál tábora je již několik desetiletí využíván zejména pro letní dětské tábory, školy v přírodě, výlety a s
oustředění, ale umožňuje i pobyty rodin a jednotlivců.

Centrem areálu je hlavni budova s plně vybavenou kuchyní, jídelnou a společenskými místnostmi. Nově zrekonstruované umývárny a sprchy jsou v samostatné budově. V blízkosti hlavní budovy se nachází 3 menší budovy se společenskými a hospodářskými místnostmi. Podél celého areálu je 42 chatek s pokoji po 6 lůžkách. Celková kapacita areálu tábora je 290 osob. Přímo v areálu je několik hřišť a bazén 20 x 10 metrů pro koupání. Areál se nachází na samotě v lesnatém údolí, což nabízí ideální prostor pro veškeré táborové i bojové hry a bitvy, hry v přírodě, koupání a výlety.

Umístění: Na úplné lesní samotě v údolí řeky Oslavy, 4 km od Náměště nad Oslavou, na červené turistické značce (v mapě bývá místo označeno jako U Vlasáka). Turistická stezka pokračuje dále po proudu Oslavy, kde řeka protéká skalami a získává stále romantičtější tvář. V okolí je zámek Náměšt nad Oslavou, vojenská základna (bývalé letiště) a jiné turistické cíle.

Voltage Multimedia Studio
Ubytování Kontakty
Social sites:
© 2024 Rekreační středisko Jiskra | Náměšť nad Oslavou 675 71, okres Třebíč, Czech Republic | +420 725 851 946
Sdílej odkaz na: